Schimbul Ubex: un ecosistem publicitar descentralizat la nivel global pentru a beneficia pe toți

Image result for ubex


Ubex este un ecosistem bazat pe blocuri care rezolvă problemele globale de publicitate prin utilizarea unor contracte inteligente și a unei rețele de rețele neuronale. Aceste platforme oferă o eficiență maximă tuturor participanților, cum ar fi agenții de publicitate și editorii.

Să vedem în detaliu cum acest proiect beneficiază participanții. Este de fapt un pas înainte de sistemul convențional de publicitate cu plata-pe-clic, care este folosit chiar de giganți tehnologici. Până când citim Ubex, sistemul actual arată inteligent.

Avantajul utilizării Inteligenței Artifice:
Algoritmul programului colectează informațiile utilizatorilor platformei și le evaluează interesele. Sistemul prevede, de asemenea, eventualele acțiuni viitoare ale utilizatorilor pe baza datelor comportamentale colectate de la aceștia. Aceste informații îi ajută pe agenții de publicitate să-și promoveze produsele și serviciile într-o manieră personalizată care, de fapt, le aduce beneficii. Sistemul afișează publicitatea către cei mai relevanți utilizatori pe baza datelor colectate.

Related image

Riscuri minimizate din cauza contractelor inteligente:
Oamenii nu au încredere în sistemul actual deoarece există înșelătorii financiare. Utilizarea contractelor inteligente face tranzacțiile transparente pentru editori și agenții de publicitate, ceea ce minimizează riscul pentru toți actorii implicați. Astfel, ecosistemul este cel mai fidel model pentru agenții de publicitate.

Promovează publicitatea programată:
Anunțul publicitar este procesul de cumpărare a anunțurilor care utilizează un sistem automatizat, fără interacțiuni umane. Să citim mai departe pentru mai multă claritate. Vom presupune un scenariu în care utilizatorul vizitează o pagină Web și se afișează anunțuri. În timpul încărcării paginii, care este o fracțiune de secundă, sistemul evaluează pentru a cunoaște tipul de audiență. Odată ce publicul țintă este cunoscut, acesta folosește o abordare personalizată a publicității pentru a obține beneficii maxime. Sistemul efectuează o licitație pentru agenții de publicitate, iar anunțul câștigătorului este încărcat pe site. Schimbul Ubex reduce complexitatea achiziției, crește capacitatea de direcționare într-un cost redus. Există un foarte mic sau niciun risc de fraudă, iar plătitorul pentru fiecare opțiune de rezultat este, de asemenea, disponibil.


Image result for ubex

Probleme în sistemul actual:
Sistemul actual este predispus la probleme. Există comisioane uriașe de comision pe care trebuie să le plătim în timp ce obțineți un spațiu publicitar pe orice platformă de publicare. Pentru a minimiza elementul de fraudă, în mod normal, căutăm agenții de publicitate mari. Costul comisioanelor crește din cauza acelei companii mari de publicitate, așa și bugetul nostru de marketing.

Al doilea dezavantaj al sistemului actual este că clienții nu știu ce abordare vor utiliza agenții de publicitate pentru a-și transmite mesajul. Nu știm cum se utilizează bugetul nostru de marketing și ce rezultat pozitiv al eforturilor pe care le vom primi. Partea nefericită este că nici o agenție de publicitate nu își împărtășește metodologia de marketing.

Cum răspunde Ubex acestor probleme:
Ubex elimină aceste probleme din cauza utilizării contractelor inteligente. Ubex a făcut convenabil pentru agenții de publicitate să selecteze sloturile publicitare adecvate și să le publice pe site-ul web relevant fără intervenția terților. Puteți cumpăra reclame în funcție de nevoile dvs. de marketing. Platforma vă oferă posibilitatea de a alege tipul de clienți, vârsta, interesele, zona și mulți alți parametri utili pentru a obține un avantaj maxim din acest ecosistem.


Image result for ubex

Informații ICO:


Image result for ubex 


Pentru mai multe informații vizitați.
Site-ul:
https://www.ubex.com/
Telegramă:
https://t.me/UbexAI
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCZp2qyycTugXM9v4GRMv3hQ
Mediu:
https://medium.com/@ubex/
Bitcointalk:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3393244
Facebook:
https://www.facebook.com/groups/Ubex.Al/about/
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/ubex-ai
Stare de nervozitate:

https://twitter.com/ubex_ai

Nume utilizator BTT: yuni52

ETH: 0x74E059FEcCE332dd6E34dC6080eE4E9a51060d2c

Komentar

Postingan populer dari blog ini

iTEX - Inovasi Pertukaran Perdagangan

Баунти Кампания КРЕДИТИ

Crypto-валюты